fredag den 17. maj 2013

Tjalfe Triton's 2 års fødselsdag #1 - INVITATIONEN

Tjalfe fyldte 2 år her for et par lørdage siden. Om jeg begriber hvor tiden er blevet af? Hvor er min baby? Alting er gået så ufattelig stærkt, og jeg har slet ikke opdaget at han er blevet forvandlet til en stor dreng! Jeg elsker ham så frygteligt højt og mit hjerte banker kun for ham. Min lille store dreng! 

Og når vi holder 2 års fødselsdag, så er det ikke nogen lille forestilling. Jeg elsker sådan noget! Og sådan en lille halv AMERIKANER (læs her,) skulle jo selvfølgelig have en stor fest med AMERIKANSK tema! 

Sådan her så invitationerne ud...
Forsiden 

Bagsiden

....Og flere indlæg om hans fødselsdag er på trapperne. Så glæd jer til at se dejlige billeder og skønne gaver fra en skøn skøn dag!

13 kommentarer:

 1. Sikke en fin invitation! Her skal vi også lige om et øjeblik fejre at Asta fylder 2. Jeg pønser også på at gøre et eller andet lidt fancy, men det er jo ikke det samme så langt fra Danmark og familien.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde.
   Hvad har du i tankerne til Astas? :) kan godt forstå det er øv når man er så langt fra familien :(
   Knus og glæder mig til at høre/se hvad i finder på ;)

   Slet
  2. Jeg tror ikke at der kommer et genneført tema som sådan, men tænker på at lave en himmellagkage, Miffy-småkager, nogle cupcakes med navn og en sød invitation på computeren og sådan :) Tema-fødselsdage er også vildt blærede, men det må være en anden gang :)

   Kh. Mirjam

   Slet
  3. Lyder da så fedt :D håber du viser frem på bloggen ;)

   elsker også bare tema-fødselsdagsfester !

   Slet
  4. Jeg viser helt sikkert lidt frem på bloggen fra de to fødselsdage. Selve dagen holder vi bare os fire - og weekenden efter inviterer vi lidt venner med børn. Gaven er desværre ikke ligeså fotogen i år, som sidste år, hvor hun fik den store regnbue ;)

   Kh. Mirjam

   Slet
 2. Hvor er den fin :) Du er nok det mest kreative menneske jeg har mødt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK sødeste Jana!! Det var sgu et kompliment der gik lige direkte i mit krea-hjerte ;0)

   Slet
 3. Meena Meena Meena, du er så vild. Du gør virkelig ingenting halvt, alt er ned til mindste detalje, syntes det er dybt imponerende hvor du har overskuddet fra, du er sej.

  Jeg ville ønske det var mig, sikke en masse skønne ting du tilfører din lille søn.

  Jeg glæder mig som et lille barn til at se mere fra Tjalfes fødselsdag, det kan kun have magisk..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du altså bare for SØD!!! :) jeg blev meget beæret og stolt over dine ord, ved godt det lyder fu*** plat, men sådan "ser" jeg også mig selv. Sådan er jeg bare, jeg elsker at gøre noget ud af detaljerne og jeg HADER at gøre noget halvt! Så vil jeg hellere lade være :) Så er bare så glad for at nogen (du) ligger mærke til det. Mange i min omgangskreds/familie synes jeg er for meget og håner nærmest dét, at jeg gør så meget ud af f.eks fødselsdag. Men jeg gør det jo ikke for at være bedre/ anderledes eller få bekræftelse. Jeg gør det af ren og skær LYST! Jeg ELSKER det. Og intet at er overladt til tilfældighederne ;) Jeg tror (hååber) at Tjalfe en dag vil se tilbage på alle de ting jeg har gjort noget ud af, og sætte pris på det.

   Så tak!! Jeg sætter pris på dine kommentarer og på at have en læser som dig ;)

   Knus Meena

   ..ppssst: indlæggene om festen kommer snarest

   Slet
  2. Årh hvor er du sød :-) jamen, det ses tydeligt, at du intet gør halvt, og intet er overladt til tilfældighederne.. Jeg ville nyde at kende en som dig, bare at læne sig tilbage og nyde dine gennemført ting..

   Trist din omgangskreds næsten håner dig med det, de skulle sætte pris på det, og nyde hvert et sekund.. Du skal slet ikke være i tvivl om at din skønne Tjalfe en dag vil kigge tilbage/ huske tilbage på fantastisk minder..

   Jeg beundre dig virkelig, misundelse er en grim ting, hehe ;-)

   Slet
  3. Haha, hvor er du sød :) jeg bliver helt smigret! Tak tak tak Maria.
   (forresten har jeg lige postet del 2 til fødselsdags indlæggene. :)

   Slet
 4. Jeg elsker de invitationer!!!! Hvor er du bare dygtig!

  Glæder mig til at se billeder fra dagen, den bliver helt sikkert magisk.

  Jeg er SÅ træt af min blogs dødsyge udseende, bare jeg havde evner som dig...!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK TAK TAK søde dig :) Han har haft fødselsdag (d.27/4) er bare pisse langsom til at få skrevet indlæggene og de skal laves over flere gange fordi de fylder :/

   evner og evner... tak men er faktisk selv træt af min blogs udseende, for synes måske det er for farverig og forvirrende?? lidt for retro pang agtig?

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..