fredag den 9. november 2012

Tjalfes "lege-corner" i stuen ..
Vil lige vise Tjalfes lille legekrog i stuen. Er lige blevet færdig og det fine billede fra Karolines køkken er kommet op. 
Er blevet rimelig tilfreds. Og Tjalfe synes det er så hyggeligt at lege der, især med dyrene på bondegården!


... går og overvejer om jeg snart skal vise vores bolig frem her på bloggen? Får i hvert fald lyst når jeg ser alle de andre fine hjem på bloggene!

3 kommentarer:

 1. Hvor ser der hyggeligt ud! Meget gerne vise jeres hjem frem:-) Elsker at se hvordan andre bor.
  Dejlig blog du har:-)

  SvarSlet
 2. Hej Meena, Tak for din søde kommentar på min blog. Har lige tilmeldt mig din. Ser spændende ud! Tag du bare billeder af dit hjem. Det ser rigtig fint ud de små kik du allerede har vist.

  SvarSlet
 3. JULIE:
  TUSIND tak, hvor er du sød :)
  ...du må lige bære over med at jeg er sådan lidt overskruet over at nogen (du) har kommenteret og set min blog, er ret ny og min blog var ret ensom, så ..... :D
  Nu får jeg mere og mere lyst til at blogge, det er sgu lidt sjovere når man ved der er nogen der læser med ;) (ellers ku' jeg jo ligeså godt skrive dagbog... )

  MARIANNE:
  Tark tark for at du har lyst at følge min blog! :) Og selv tak, mente hvert et ord, du kan evt se dine fine sager i vores hjem på kommende fotos ! :D

  FOR nu tror jeg da jeg vil lytte til jer og få vist mit hjem frem i nærmeste fremtid ( /når jeg har fået ryddet op... hehe) ;)

  SvarSlet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..