onsdag den 28. november 2012

Om at tage en (vist nok) ret fornuftig beslutning ...


Selvom det at være ryger ikke er noget man sådan "poster" offentligt, hvis man vil betragtes som en "god mor," vil jeg da alligevel lige fortælle om en ret fornuftig beslutning jeg tog igår...

Jeg er storryger (og ikke særlig stolt af det.) Samtidig føler jeg bare ikke det er noget jeg har lyst til at tage fra mig selv hvor dumt det end må lyde i alle jer ikke-rygere's ører..
Jeg har ikke lyst til at stoppe med at ryge lige nu. Den smøg er vigtig for at jeg kan komme igennem min dag. Og fred være med det. 
Men jeg ryger alt for meget. Det er alt for usundt. Og sandheden er at det største problem med min rygning for mig, er pengene. Jeg har simpelthen ikke råd til at ryge så meget..

Har røget siden jeg var omkring 16 år (MINUS MIN GRAVIDITET SELVFØLGELIG) og derfor er det ikke let bare at stoppe når man hverken har motivationen eller lysten! 


MEN igår blev jeg sgu flov nok til at tage en beslutning om at prøve at ændre på mine vaner!

Jeg kom over i Kvickly's kiosk og stillede mig i køen. (Det skal lige siges at der altså er mange forskellige ekspedienter) -Men da det blev min tur spurgte hun ikke mig "hvad kan jeg hjælpe dig med?" 
NEJ hun gik fandeme bare hen og snuppede 2 pakker blå Pall Mall click og stak mig dem i hånden???! Jeg blev faktisk virkelig flov! Så ved man jo godt klokken har slået og at man skal til at tage sig alvorligt sammen...


Så idag har jeg været ude og investere i en e-cigaret. I håb om at jeg kan erstatte cigaretterne med den. Eller planen er som udgangspunkt bare at bruge den til at skære ned og spare penge. Men alligvel?  Det er en stor beslutning for mig! Har kun røget 4 alm cigaretter idag. Og synes selv det er vildt at gå fra 20 (føøj i know) til 4 på første dag...

Så NU håber jeg den e-cigaret kan hjælpe mig med at skære ned på forbruget (og MÅSKE stoppe helt med at ryge... altså måske)


12 kommentarer:

 1. Lykke til! Jeg heier på deg:)

  SvarSlet
 2. Du er sej! Min kæreste ryger kun på din pind og vil i dag ikke andet! Mig.. Ja jeg har et haft helt samme held som ham, men vist heller ikke samme gå på mod

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK! Jeg håber det kan hjælpe mig! Forstod ikke helt, er du også stoppet pga den pind? :)

   Slet
 3. Ønsker dig held og lykke med at skære ned på forbruget! Der er jo meget andet som det ville være sjovere at bruge pengene på.

  Måske en motiverende faktor vil være at forkæle dig selv med de penge du sparer? ;)

  Så godt, hvis e-cigaretten hjælper dig :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Tak Miriam!

   Ja det var da en motiverende tanke!! :D go' idé :)

   Slet
 4. Det er en flot beslutning. Men vil samtidig gerne komplimentere dig for ikke at jagte et totalt rygestop bare fordi det er en ny samfundsnorm. Det er et frit land vi lever i, så synes, det er dejligt, når folk ikke bare bøjer af. Hatten af for dig og din beslutning!

  God dag,
  Sidsel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! (er meget fan af dit svar :D ) Jeg GIDER heller ikke stoppe bare fordi det er en ny samfundsnorm. Jeg trapper jo netop ned i forbrug pga pengene..
   God pointe!
   .. jeg ved da godt det er usundt osv, men det er desværre en del af mig. Og nogen gange synes jeg bare jeg fortjener den åndssvage smøg fordi det er det sidste der er "tilbage" af "MIG" efter jeg har fået Tjalfe...

   Tak for dine ord.
   smil fra meena :)

   Slet
 5. Masse, masse lykke til :) Det vil jo (som du helt sikker vet) være det beste for din lille dreng dersom du vil holde deg frisk og rask lenge :)

  SvarSlet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..