fredag den 16. november 2012

T J A L F E S karlekammerskab .... forvandling!Har forvandlet et gammel (grimt) karlekammerskab på Tjalfes værelse. Og må selv sige jeg synes det er en ret fantastik forvandling! 
Skabet er købt hos Tina i Tingfinderiet. (Hun har ALT! Åh det eneste jeg kan se for mine øjne, når jeg tænker på tingfinderiet, er RETRO RETRO RETRO! Hvis du nogensinde skulle komme forbi Skive omegn, vil jeg varmt anbefale dig at tage et smut forbi hende. Det er uden tvivl et besøg værd!)

Jeg har malet skabet en (øøh 3..)  gang mintgrøn maling og tapetseret hylderne. Selve lågen har jeg afmonteret. Det øverste af skabet fungerer som tøjskab i form af en bøjlestang. Og resten bliver brugt til opbevaring af Tjalfes legetøj 
(og andet crap ...) 


Dette var bare et lille smugkig på én (ud af mange) af de fine ting på Nullergøj's værelse. Jeg regner stadig med at der (meget snart) kommer endnu et indlæg med hele hans værelse, hvis i da har lyst at se hvordan sådan en lækkerbisken bor ....? 
(og også af resten af vores hjem...)

9 kommentarer:

 1. Wow hvor er det bare blevet flot og super vellykket!
  Jeg vil gerne se mere:)

  Er vild med blyants opbevaringen, har set det andre steder, men denne version er ret lækker og drenget!

  Lilel A har også fået et værelse, nu vi er flyttet, men der hersker stadig frygtelig grimhed og et afskyeligt retro tapet, og en lilla radiator....glæder mig til julen er ovre, og vi skal igang med at lave det lækkert.

  SvarSlet
 2. Tusind mange tak (øh fik aldrig fat i dit navn?) :)

  Jeg er også rigtig tilfreds! Og meget glad for du får lyst til at se mere, det kommer en af dagene :)

  Ja har også set dem forskellige steder, altså krukkerne. Har brugt glas fra rødbeder, agurksalat mm. og dyr. Det kan være plastik dyr fra genbrugsen og ellers har fætter BR også MANGE forskellige dyr. :D så har jeg sprayet dem i de farver jeg lige havde... bruger dem til opbevaring af tusch, farvekridt og sutter. :) Og Tjalfe synes det er så skægt med de farlige dyr ... "wwwrraaa" siger han og forsøger at se farlig ud :D haha..

  Lyder spændende med Din søn (lille A? ) og hans nye værelse, det må du poste når du engang kommer så langt :D Lilla radiator er da cool! eller ? :) måske ikke til drengeværelse, eller hvad tænker du?

  SMIL fra Meena

  SvarSlet
 3. Det ser SÅ lækkert ud! Vi har flere af de samme ting, kan jeg se:-)
  JA JA JA flere indlæg:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND mange tak Julie for din søde kommentar! Kunne godt forestille mig vi har de samme ting, da jeg har kunne se på din fine blog at vi har ret meget samme smag ;)
   Hvis vejret og lyset er godt i morgen tror jeg allerede du der kan vente dig et indlæg, om min bolig :) Så tager jeg et rum af gangen pr. indlæg, lidt mere overskueligt :D

   smil herfra :)

   Slet
 4. Sikke en forvandling, hvor er det blevet fedt.
  Stine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er virkelig tale om forvandling :D men okay eftersom at skabet var så kedeligt og grimt kunne det jo kun blive pænere.. Men er ski ret tilfreds. og synes det er fedt med de tapetserede hylder, da jeg synes man (jeg) har tendens til altid at vil tapetsere siderne/bagsiden osv på ting og møbler.. det her er lidt anderledes :)

   Slet
  2. Og hey tusind tak for din kommentar, betyder meget (især for en ny ensom blogger som jeg) at folk gider give sig tid til at ligge mærke til én :) og fedt med feedback!

   Slet
 5. Så hyggelig barnerom (og blogg) du har. Barnestoffet under var helt supert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :).. Bloggen er ret ny, men håber at få lidt gang i den :)
   .. i morgen kommer et indlæg med billeder af hele hans værelse ;)

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..