fredag den 13. december 2013

2. søndag i advent

Lidt om gaverne sidste weekend...

Om fredagen skulle vi spise aftensmad hos min far. Da vi skulle til at hjem ringede mobilen og det var til Tjalfe. Det var julemanden der ringede for at fortælle at han havde været forbi med en ekstra gave i sokken. Julemanden var selvfølgelig ikke julemanden, men min far som ringede ude fra lokummet…

Tjalfe var ellevild og skulle skynde sig hjem og se hvad han havde fået. Gaven fra julemanden var rimelig meget i samarbejde med mig, for jeg har en søn der ikke er "kommet sig over" at der ikke længere er "Vild med dans" om fredagen." Så jeg var nødt til at finde på noget andet vi kunne se i fredags, derfor havde julemanden selvfølgelig puttet en "Børnene i Bulderby" film i sokken. Tjalfe var ellevild og har set den lige siden. Det var hyggeligt og ret nostalgisk på sådan en fredag aften (og meget bedre end vild med dans en hel fredag… synes moderen..) 
Om lørdagen fik han en lille slikpose og en farlig krokodille fra "Sleich." Han er helt besat af krokodiller så den faldt i god jord! 
Vi skulle om lørdagen ned og besøge min veninde som bor helt nede ved Haderslev. Egentlig var hun min lærer på Efterskolen, men vi har holdt kontakten og hun har en meget speciel plads i mit hjerte. 
Jeg var meget nervøs over at skulle have Tjalfe med alene. Specielt den lange køretur. Men det gik bare så godt! Han ligefrem nød køreturen sammen med krokodillen som selvfølgelig skulle med. Det var virkelig hyggeligt og vi mærkede ikke at turen varede flere timer, for vi havde et par pauser på rastepladser (selvom Tjalfe nægtede at stige ud af bilen de 2 første stop, fordi han mente "Bodil" stadig var der… hah!) 
Om søndagen fik han det her Katvig sæt som jeg har været så heldig at købe med 50% hos Milledille for et par måneder siden. Og en stor elefant fra Schleich
Dejlig weekend med massed af gaver! 
Er det julemanden, nissen eller bare jer der kommer med gaver hjemme hos jeres børn?

Glædelig 14. december fra Meena5 kommentarer:

 1. Her er det nissen der kommer med gaver (men han laver ikke løjer eller har døre, gaverne kan man dog aldrig helt vide hvad tid på dagen dukker op - og har man været meget slem, får man slet ikke en,,, Og så får han kun grød juleaften)...
  Julemanden kommer med en stor gave juleaftensmorgen (sjovt nok noget der kan underholde ungerne i løbet af dagen)

  SvarSlet
 2. Lækre gaver til en lækker knægt.. :) Hyggeligt med Astrid Lindgren film - det er en af favoritterne her hos mig personligt.. :)

  SvarSlet
 3. Åh, elsker Astrid Lindgren og samler faktisk på hendes DVD'er selvom jeg er voksen ;-) Som barn var min yndlingsbog (og film) Alle Vi Børn i Bulderby, så den er selvfølgelig en del af samlingen.

  - Anne

  SvarSlet
 4. Hej søde Meena..havde skrevet en kommentar lige da indlægget blev lagt ud, men mine kommentarer fra Ipaden bliver åbenbart ikke registreret.

  Men hvor er det nogen fede billeder du har taget af ham. Han har fået masser af hår og lidt kinder kan jeg se :) Dejlige Tjalfe! Her har mine søskende givet adventsgaver, så vi har faktisk kun købt julegaver til ham, dog fandt jeg på at købe en lille adventsgave til ham alligevel :)

  Til jul får han en fotobog + shortsoveralls fra Krutter + Sweater fra Livilui af os. Har hørt rygter om at hele hans ønskeliste var købt :D Nice siger mor der har lavet den!!!! :P

  Glæder mig til at se jer :) Knus

  SvarSlet
 5. Lækre, lækre gaver! Herhjemme har vi også krokodillen og elefanten.

  Her leger nissen gemmeleg hver morgen med en gave til hver af børnene, men vi gør ikke så meget for at skjule at det er os, der gemmer ham, så det er mere en lille leg vi har :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..