søndag den 8. december 2013

1. Søndag i advent (forsinket .. ja surprise!)Ja surprise surprise at indlægget om 1. søndag i advent først lander på bloggen d.2. søndag i advent! Er ikke så meget med som jeg kunne ønske..

Nå men nok om det. Igen i år får Tjalfe kalendergaver. Det har julemanden arrangeret i samarbejde med mor og mormor. Mandag-fredag får han en lille ting, for det meste en chokolade julemands-slikkepind eller en 1-kr slikpose. Og lørdag og søndag får han lidt større eller flere ting.
Han er så begejsret! ELLEVILD faktisk. Hvor er det bare en dejlig og morsom kombi med det med julemanden og så Tjalfes alder. Man kan jo bilde ham alt ind! Hold kæft hvor vil jeg dog nyde det så længe det nu varer..
Hvis jeg troede han gik meget op i julemanden og forstod det sidste år, så var det godt nok ingenting i forhold til nu! Forsøger lige at smække en video op på bloggen en af dagene af hans reaktion på at der var noget i julesokken, i dør af grin… han blev så begejstret at han ligner en der er ved at pisse i bukserne (i shit you not..) Men sidste weekend, altså 1.advent fik han et krokodille-spil. Han er besat af krokodiller for tiden så den var lige sagen selvom han synes det er lidt uhyggeligt når den hapser efter fingrene. Kan i huske i spillede det spil som børn? Jeg kan huske min søster og jeg havde den bare med en hund i stedet. Så skal man skiftes til at trykke på en af tænderne indtil der er en der bliver bidt. Egentlig et mærkeligt koncept.. 

...og så fik han en lækker gul/brun strikket vest som jeg synes han er ret så lækker i! Vurder selv..

Får jeres børn kalendergaver eller adventsgaver/søndagspakker ?
2 kommentarer:

 1. Han er jo smuk som altid og jeg er vild med vesten. Vores børn for kalendergaver - Carla tror på nissen...hun er jo også kun to og jeg synes det er vildt morsomt at hun går så højt op i det. Emil fik sidste år at vide (af en legekammerat) at der ikke findes nisser og det er vildt ærgerligt....han er dog med på ikke at sladre til lillesøster. Det er sidste år Emil får kalendergaver - næste år bliver det adventsgaver.....jeg kan simpelthen ikke finde 24 gaver som han bliver glad for mere hvis jeg skal holde mig indenfor et fornuftigt budget. Glæder mig til at se videoen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Den dreng er jo lækkert i alt... For han er jo bare lækker, period ;0)

  Sjovt spil, jeg har godt set dem, men det har aldrig været noget jeg har spillet

  SvarSlet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..