mandag den 4. marts 2013

Mama Meena's NYE fede kappe & smækre boots - MILI-STYLE!Efter jeg er blevet mor har det været Tjalfe, pengene er blevet brugt på. Det har jeg jo selv valgt, synes bare automatisk at jeg er kommet til at prioritere hans garderobe osv.. Både fordi jeg ikke kan dy mig med alt det fede tøj jeg bare føler han er NØDT TIL at eje, men nok også fordi jeg har fået det ret skidt med min krop og derfor ikke har haft den samme lyst til at gøre noget ud af mig selv...

Tror sidst jeg købte et par sko var lige efter jeg havde født (dvs snart 2 år siden) og det var fordi jeg pga graviditet var gået over en str op i sko og derfor ikke havde noget at gå i.. og min elskede sorte jakke Won Hundred, har jeg brugt de sidste 5 år ALLE sæsoner, dvs også i MINUS GRADER, og den er IKKE særlig sort længere..!

SÅ NU var det min tur. Nu har jeg så fundet denne fede armygrønne kappe-agtige jakke som næsten kan erstatte den anden. Den er lækker og flot og ppppst, den er fra, (HOLD NU FAST) : Føtex til 199 kr !!

Mili-leggins er også fra Føtex til 79,-

OG så elsker jeg mine nye fede militær-boots fra Zara, som i starten klemte (eller "skarvede" som vi siger her i Skive,) SÅ meget at tårerne trillede ned af mine kinder. NU er de heldigvis gået til og passer perfekt!


Og hey, så skal jeg også lige vise jer mine andre
boots med pigge fra Zara, som jeg er smaskforelsket i! 
 Er de ikke vidunderlige? Det er første gang i 2 år jeg har fundet nogle ting til mig selv som bare var MUSTHAVES! 
17 kommentarer:

 1. Du ser godt ud:) Og hey - man kan få meget fint tøj i Føtex! Herhjemme er tøjbudgetet stort set ikke-eksisterende, så der købes basistøj i Føtex (eller H&M, når jeg flotter mig) og resten oftest som genbrug.
  Og jo, virkelig fede støvler!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Elisabeth :) Det var ikke ment sådan at det skulle være dårligt fordi det var fra føtex, følte bare virkelig det var et kup jeg havde gjort mig ;)
   Ja og hvis tøjbudgetet nu er ikke-eksiterende hos jer, så VENT bare til den lille nye prut kommer til verden, så handler alt om tøj til ham/hende ;) Åh glæder mig til at følge med når i får bebs ;)
   knus meena

   Slet
  2. Sådan opfattede jeg det heller ikke, mere som den overraskelse det også er for mig, at man faktisk kan få ret fedt tøj til få penge i Føtex. Jeg købte for et par siden den lækreste cardigan med læderblomster på skuldrene - den er desværre tyndslidt nu!
   Desværre kommer vores bebs også til at klare sig med genbrugs- og Føtex-tøj langt hen ad vejen. Vi skal jo selv betale min orlov, så budgettet bliver mindre end det har været under vores behandling. Men - vi får et barn, vi bliver en familie - en Føtex-klædt familie;)

   Slet
 2. For pokker en lækker kappe! Den kunne jeg godt overveje!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik!! :D synes jeg du sgu' ;)

   Slet
 3. K... hvor ser du godt ud, fed stil og ja lige mine ord, jeg kunne have skrevet dette indlæg, så jeg må vidst en tur forbi Føtex i Skive

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej tusind tak hvor er du sød :) Jeg håber du nåede at få fingre i en? Hvis jeg havde haft flere penge i denne måned, havde jeg uden tvivl været nede og købe en mere, så jeg havde en reserve når jeg har slidt denne her helt op :D

   Slet
 4. Ja som de andre skriver så er det kanon flot stil. Som dig har jeg heller ikke prioriteret mig selv siden min dreng blev født, og også fordi jeg stadig mangler at smide 8-9 kg. Jeg er vild med at købe mærkevarer som Småfolk, Hummel, Krutter, Danefæ osv til min dreng. Det er netop som du siger bare must haves noget af det :) Nogen synes det er fimset at bruge så mange penge som de alligevel vokser hurtigt ud af, og har flere forskellige meninger om det. Det r sgu ikke fimset at ville have at ens barn ser sød, cute smart ud :) Jeg elsker det tøj du køber til Tjalfe. Han er bare smækker lækker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du søde Jaanu :) Tusind tak, han er bare smækker lækker ham T. ;) Og ja jeg hører det også tit, men om folk synes det er fimset, må de sgu selv om! Jeg elsker at købe tøj til ham og sørge for at han fremstår ordenlig. Jeg mangler også at tabe mig efter fødslen så kender det godt! Tror jeg skal ha lavet et indlæg i weekenden med hans nye hummel tøj, så hold øje ;)
   Smil fra mig

   Slet
 5. Wauw MamaMia MamaMeena! Du ser super godt ud - pyt med hvor det kommer fra - bare det klæder én og det gør det! Skynd dig ud i solen og nyd dit nye outfit!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sødt, tak for de dejlige ord. ! Ja jeg er skam ligeglad med om det er fra føtex, det var ikke sådan ment da jeg skrev det :) synes bare det var vildt at man kan finde noget der ligner en million til 199 i føtex :)
   Go dag til dig Line:)
   Smil fra mig

   Slet
 6. Fedt og se nogen se så godt ud i det tøj jeg sidder og tegner :-) Håber du bliver glad for det....

  SvarSlet
  Svar
  1. WHAT??! Har du været med til at lave denne??? :D Den er såå fed og jeg er vildt glad for den ! ;)

   Slet
  2. ja sidder og tegner til de unge piger i føtex :-) fedt så og finde ens tøj på en af min ynglings blogs :-)

   Slet
  3. Sikke et kompliment at få!! Tusind tak, er virkelig glad for at du kan lide min blog! :D
   Og det er et super stykke arbejde! Mere af sådan noget a la den jakke/kappe der, tak ;)
   SMil fra Meena

   Slet
 7. Ej, hvor ser du bare godt ud i dit nye tøj - og hurra for at det ikke behøver koste en million at ligne én ;)

  Du skal helt sikkert forkæle dig selv med mere lækkert tøj, når du falder over det rigtige, for det gør så meget for ens velvære.

  Det ser skønt ud til dig med de iøjnefaldende leggins.

  Selv er jeg også slem til mest (næsten kun) at købe til børnene - der er jo så meget fint :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de rosende og detaljerede komplimenter! :) Jeg er også ret vild med de leggins ! Du har helt ret i det med velvære !
   Ja det med det tøj til de unger der, det bliver sgu aldrig anderledes! Man kan jo ikke lade være!! ;D

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..