søndag den 10. marts 2013

TJALFE TRITON - Danmarks sødeste HUMMEL-BARN!

Jeg vinder aldrig noget! Og selvom det lyder ret kliché, så er det bare helt og aldeles sandt!

MEN d.1.november 2012, skete det så! Jeg vandt noget. Eller det vil sige: TJALFE vandt. Og det bedste af det hele var, at det var den fedeste præmie ever! 

HUMMEL kørte en konkurrence på facebook, hvor man skulle oploade et billede af sit barn i hummel-outfit. De 10 der havde fået flest stemmer, gik videre til finalen hvor hummel-juryen skulle udvælge vinderen. De valgte (selvfølgelig) Tjalfe som vinderen!

Og præmien var ... (hold nu fast) ........GAVEKORT TIL HUMMEL-TØJ for 2500 KR !!!!!
Wheeee! Jeg var en pisse STOLT og GLAD moar, skal jeg lige hilse og sige! 
Kunne ikke komme i tanke om en præmie der ville falde i bedre jord...
Dog var jeg DYBT chokeret over hvor barnlige, frygtelige og dårlige tabere VOKSNE mennesker (forældre) kan være!????! Jeg var rystet. For efter hummel offentliggjorde vinderen og 2. og 3. pladsen., så skal jeg da love for folk kommenterede den tråd. Og det var meget få der skrev "tillykke til vinderne osv" NÆ NEJ forældrene hvis børn ikke havde vundet, skabte sig fuldstændigt tosset. De klagede over konkurrencens regler, at vinderen var den forkerte, nogen kunne simpelthen ikke forstå hvad de så i de vinderen og ville gerne vide hvad han havde som deres barn og billede ikke havde. Og nå ja så var der flere, bl.a. en mor der mente det var direkte snyd at vinderbilledet var taget hos en professionel fotograf, for SÅ havde de andre alm billeder jo ikke en chance! 
YOU HAVE GOT TO BE fucking KIDDING ME!?? 
-Billedet har JEG taget ude på vores altan med et alm spejlrefleks, så kom ikke her Søster Lystig..


Jeg synes det var pinligt at sidde og læse. Jeg er sådan set ligeglad med om de er sure over at deres barn ikke vandt eller ikke synes at Tjalfe var den sødeste, men mener bare ikke at man som forælder skal tilmelde sit barn til sådan en konkurrence HVIS man ikke kan tåle at det taber, og mener heller ikke man burde være sur over den måde konkurrencen foregik på, når man var klar over reglerne inden??

Nå men fuck it, jeg vandt 2500,- til at shoppe lækkert tøj til en lækker dreng!
(indlæg om hvad jeg så har shoppet, er lige på trapperne! Glæd jer...)

SMIL FRA EN STOLT MOAR MEENA


24 kommentarer:

 1. Når det handler om mødre og tøj til deres små, kan det grimmestes komme op i dem! Jeg bruger lagersalg rigtig meget og for pokker der udbryder jo nærmeste krig hver gang mellem mødre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man må sige der kan komme de grimmeste ting op i sådanne nogle mødre!
   JØSSES lyder vildt at sådan en opførsel kan forekomme ved et sølle lagersalg??! :O
   GODT vi ikke er sådan ;)

   Slet
 2. GRATULERER!! Så moro :) Bildet var kjempestilig, og gutten din er så søt.
  Glem de dumme kommentarene, noen har aldri hørt ordtaket :Tap og Vinn, med samme sinn :)
  Jeg gleder meg ihvertfall på dine vegne, blir moro å se hva du har kjøpt!!
  Ha en fortsatt fin dag! Klem,Randi.

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak søde Heidi! Ja han er lidt sød ham af min :)
   Ja det ordsprog kender de ikke til, de mødre!

   Billederne af ham i tøjet kan du glæde dig til, de kommer på et indlæg idag :D
   Kram fra Meena

   Slet
 3. Du ER superdygtig til både at tage - og redigerer billeder... Og det vil naturligt nok afspejle sig i andres adfærd der ikke er lige så dygtige ;0)
  Og så har du jo en dejlig charmetrold - det er svært at hamle op med...

  Men menneskets værste sider kommer frem i konkurrencer, specielt hvis det er deres yngel der skal vurderes...

  Glem dem, og nyd at du har den lækreste Hummel-unge i DK ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, du har helt ret Karen Elisabeth! (hvordan er det, kalder man dig kun elisabeth? :)
   tusind tak for de søde ord, ja det ka' da godt være det har været derfor de sagt sådan. Synes bare det er dybt pinligt som voksen. :)
   Ja jeg nød også bare at jeg har den lækreste hummel-unge OG at jeg kunne shoppe amok! :D indlæg kommer om lidt ;)

   Slet
  2. Normalt hedder jeg bare Karen... Det er kun i blogforbindelser jeg bruger hele mit navn ;0)

   Slet
 4. Meena tag det som et kompliment at dine billeder er prof :) For det er de sgu! Og dejlig er han den lille Tjalfe. Jeg er også misundelig fordi du har vundet 2500 til lige præcis Hummel!!!!! :) , det kunne da ikke have været bedre! :)

  De skulle skamme sig at sige noget grimt om andres barn. Måske var der en mening med at de ikke vandt.

  Det er så godt at du ikke lader dig slå af det...selv kunne jeg godt have fundet på at blive ked af det hvis nogen havde sagt det om mit barn. Det er da nogen uopdragne grusomme forældre!

  Tillykke til Mr. Hummel aka Tjalfe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Forresten kan man se konkurrencen/opslaget nogen steder ? Og hvad hedder siden på facebook ? Jeg "synes godt om" Hummel internation siden, men synes ikke der har været nogen konkurrencer.

   Slet
  2. Hej Jana :=)

   Ja du har måske ret i at jeg skulle tage det som et kompliment, jeg tror bare jeg havde travlt med at være forarget over folk opførsel :)
   Nej det kunne virkelig ikke være bedre er også virkelig glad for de ting jeg fik købt, du kan se dem i et indlæg der kommer om et øjeblik :D

   Ja er heldigvis ikke typen der lader mig slå ud af sådan en barnlig opførsel, selvom du har ret, ens barn er et ømt punkt og det rammer da når nogen siger noget negativt om ens kæreste eje, men tror bare mere jeg synes det var til grin og at de jo ikke havde noget at have det i, det var ren og skær sure miner over at deres børn havde tabt....
   Tak for din kommentar ;)
   Smil fra meena

   PS: nej kan ikke finde den tråd. :( men det var på den der hummel international side du synes godt om på fb, måske man kan finde den hvis man går længere tilbage :)

   Slet
 5. Mena, først og fremmest stort tillykke til dig og Tjalfe. Super flot og velfortjent premie. Dejlige billeder af ham. Og som der blev sagt. Tag det som en kompliment at dine billeder ser professionele ud. Hummel valgte Tjalfe, ikke uden god grund. Det er synd at der skal være så meget misundelse fra andre forældre, men tag dig det ikke nært. Det er det ikke værd og kan ødelægge din glæde over at vinde. Så... Congratulation!!! You go girl!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marianne :) Ja du har helt ret ! Jeg er også meget stolt og glad for tøjet som du kan se i mit næste indlæg :)
   Knus fra Meena

   Slet
 6. Sidder lige og smågriner lidt.. Det er da bare total godt gået at folk tror billedet er professionelt taget! Og han er da noget af det skønneste, så klart at I vandt! 2500,- !!! Wauuuu hvor fantastisk. Du må have været ren shoppehimmel.

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak søde du :)

   Haha, ja det er jo for fanden lige til at grine over. Det gjorde jeg også selv, synes det er så til grin at voksne mennesker kan opføre sig sådan!!
   JA det er SKØNT med så fed en præmie, du kan også tro jeg følte at jeg var i HEAVEN da jeg udvalgte!!! Du kan se alt det lækre tøj i et indlæg der kommer lige om lidt!

   Slet
 7. Ahmen, hold da op!! Det lyder jo fuldstændig som de der amerikanske mødre, der iklæder deres unger candy floss og 14 kg make up og så tager til skønhedskonkurrence!
  Tillykke med sejren, og tillykke med din skønne dreng:)

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHA, ja fru fausing, det kan man vist godt sammenligne med amerikanske mødre der skaber sig tosset på deres børns vegne :D
   Tusind tak ;)

   Slet
 8. Tillykke med Tjalfe og den fine præmie!
  Og hvad er det da for nogle barnelige sjæle du har været oppe imod! Kan kun smile lidt og tænke op i r.... med dem!
  Glæder mig til at se hvad du har brugt de mange penge på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja op i røven med dem! De er da for barnlige... tænk at te sig sådan...!

   Tusind tak søde Line, Du kan godt glæde dig til mit indlæg om lidt hvor jeg viser tøjet frem !
   SMIL :)

   Slet
 9. Stort tillykke!! De er også skide gode. Jeg så dem faktisk godt (vi smed et billede i puljen i første omgang), men opgav at følge med i stemmerne :)
  Hvor var det godt I vandt, det var også klart det bedste billede jeg så :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød Rikke :) Tusind tak !

   Slet
 10. Han er eddermanme os bare nuser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, tak Anne-sofie, :) det synes jeg også!! :D

   Slet
 11. Ååårh, jamen det er da SÅ fortjent, for han er da møghamrende lækker, og for søren da, som du har stylet ham godt!! Nejnejnej altså, hvor PINLIGT med folks "ondt i rven-reaktion", det lugter så langt væk af dårlig taber, og det forstår jeg simpelthen ikke man selv kan se. Tsk tsk, og endda voksne mennesker - det må være den slags forældre, der opfostrer næste generation "for lækker til love". Puha. Anyway, tillykke til dig og Tjalfe!!

  SvarSlet
  Svar
  1. HVOR er du bare sød Trine. Tusind tak for din søde kommentar! Det varmer mit moderhjerte!!! <3 HAHA griner virkelig over din kommentar, den kunne jeg så meget selv ha' skrevet!! Du har så meget ret altså!! Ja tænk at man ikke selv kan se det som voksne mennesker??! TSK ! :D
   Tænker også du har ret i at det må være forældre til "for lækker til love" generationen :) Haha!
   Smil fra Meena

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..