torsdag den 24. oktober 2013

Om smukke fotobøger & et løfte der skal holdes
Da min papsøster blev konfirmeret i foråret, syntes jeg at hun skulle have en personlig og lidt anderledes gave fra os. Penge, smykker og parfumer vidste jeg jo hun ville få af alle mulige andre. Så gaven var at jeg ville forære hende en smuk bog med hele hendes store dag i billeder. Hun blev meget glad og jeg synes også selv den blev rigtig fin. Det var mig der var fotografen den dag, og det gjorde det lidt nemmere og sjovere. Synes at sådan en fotobog er en fin og personlig gaveidé, som vi også har foræret som dåbsgave engang. Jeg bestilte bogen hos onlinefotoservice og her kan du se et par billeder af resultatet af bogen..
Jeg gav mig selv et løfte da jeg fik Tjalfe. Et løfte som jeg har lovet mig selv at holde. Jeg besluttede mig for at jeg ville lave en fotobog om hver eneste fødselsdag, sommerferie og jul indtil han skal konfirmeres! Jeg ved det bliver tidskrævende og svært, men jeg VIL fandeme! Er nemlig ikke typen der er god til at få fremkaldt billeder af ham, så tænkte det her ville være sjovere for ham at kigge på om 14 år, når det er kategoriseret og gjort noget ud af i form af de smukke bøger. Derudover har jeg selvfølgelig også lavet en om hans barnedåb og jeg tænker også jeg vil lave en bog hvert år med blandede billeder, så der også kommer til at være bøger der bare hedder "Tjalfe 1 år," "Tjalfe 2 år" osv.


Herunder kan du se et lille uddrag fra hver bog.


TJALFES DÅB


Tjalfes første jul
Tjalfes 1 års fødselsdag
Tjalfes første sommerferieTjalfes 2 års fødseldagJeg synes bøgerne er vildt smukke og i lækker kvalitet. Specielt er jeg vild med at de er så nemme at designe og at der er så mange muligheder i forhold til design og størrelse. Jeg kan virkelig anbefale den type sider der hedder "digitaltryk" som er meget tykke og kraftige sider, som gør at ungerne kan være med til at bladre uden at bøje siderne!

Jeg er sådan rimelig godt med, men mangler at få lavet bogen om hans jul 2012 og er lige blevet færdig med den bog fra hans sommerferie i år men den blev meeeeeeget lang, faktisk hele (hold nu fast) 98 sider!!!!!  Så skal lige spare lidt inden jeg får råd til at bestille den.

Har du lyst til at lave en fotobog som dine børn kan gemme og bladre i resten af livet? Så kan du nemt og hurtigt komme igang på onlinefotoservice.dk. Og det er jo ikke for sent selvom dine børn har levet i flere år allerede, det er bare om at finde billederne frem på computeren! 
Dette er et sponsoreret indlæg, men billeder ord og meninger er mine egne ..

18 kommentarer:

 1. Jeg synes det var en veldig god idé å gi en slik bok i gave til konfirmanten og dåpsbarnet. Selv fremkaller jeg bilder av barna slik som i "gamle dager", for jeg synes det blir for tidkrevende å lage slike bøker så ofte, men til spesielle begivenheter synes jeg det er en fin idé :) Jeg er også litt opptatt av å prøve å redusere antall bilder jeg sparer på nå som jeg har digitalkamera, for jeg synes det blir så mange like bilder hvis ikke. Det er hardt å slette bilder, men jeg tvinger meg til det med jevne mellomrom. Fin dag til deg i Danmark :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er misundelig over at du har lyst og overskud til at få fremkaldt billeder. :) Det får jeg aldrig gjort, og derfor har jeg valgt at gøre dette :)
   Jeg er også kritisk i forhold til at slette tror det er vigtigt.
   Knus Meena

   Slet
 2. Du er så god til at tage de fedeste billeder af din skønne dreng. Fedt med de fotobøger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind mange tak !! Det er jeg glad for du synes :)

   Slet
 3. Hvis det var mig ville jeg bare begrænse mig til Én god bog pr år. Så skal han ikke kigge i 50 bøger når han skal konfirmeres.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er meget federe at have dem på den her måde hvor det er delt op i kategorier/begivenheder. Desuden tor jeg du ville blive forarget hvis du så hvor mange billeder jeg har af den dreng og hvor meget jeg går op i at tage billederne, jeg har kun gode og redigerede billeder af ham fra de sidste to år. :D Desuden så vil billederne slet ikke kunne være en bog altså for et helt år med både fødselsdag, sommerferie, jul og andet. Bare den ene bog jeg har lavet om hans sommerferie fra i år er som sagt på 98 sider. Og den format jeg laver i, kan ikke bestilles med mere end 98 sider ..
   Du skal tænke på at de her fotobøger er I STEDET for at få fremkaldt billeder, dvs en erstatning, for jeg fremkalder aldrig billeder af ham..

   Slet
 4. Skønne bøger du har lavet :) De bliver da fantastiske at have for Jer senere!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak søde :) ja jeg håber i hvert fald han vil sætte pris på dem om 10-20 år :)

   Slet
 5. Det er bare en skide god ide og har været min intention at komme i gang med længe, har bare ikke fået mig taget sammen endnu, men det kan jo nåes :D
  Må lige rose dig for dine utrolig flotte billeder, du er skide dygtig med et kamera!!!!!
  Hvilket kamera bruger du? Og hvilket program til at redigere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde P :)
   tak, ja jeg synes du skal få det gjort. Jeg har så god samvittighed når jeg har fået lavet en bog og ved jeg holder mit løfte om at gøre det!

   TUSIND tak for rosende ord om mine billeder, Jeg fotografere med et nikon spejlrefleks og redigerer i photoshop :)

   Slet
 6. Fantastisk indlæg ! Han er sgu heldig at have en mor som dig:)

  http://housewifebychoice.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare pisse sød :) tusind tak !

   Slet
 7. Skønne bøger og det er altid dejligt at forevige minder på den måde.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak ja det synes jeg er en vigtig ting og håber han blir glad for dem i fremrtiden :)

   Slet
 8. Dejlige billeder og super god gaveidé!

  SvarSlet
 9. Fotobøger er sådan en fin ide og du har da virkelig forstået konceptet og taget det til dig! Er virkelig imponeret! Vi har selv lavet nogle få fotobøger, men primært som gaver til bedste- og oldeforældre! Måske man skulle blive bedre til at kategorisere dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND mange tak søde Line :) Det varmer mit hjerte med så dejlige ord! Jeg er også selv glad for konceptet og VIL fandeme bare holde det ved lige og fortsætte med det. :)
   Jeg synes du skulle prøve at begynde at kategorisere dem, det er meget mere overskueligt! :) specielt om 10 år når holger om 10 år siger "mor jeg vil gerne se den bog hvor vi så på løver i sommerferien" eller hvad nu ... ;)

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..