tirsdag den 22. oktober 2013

Mangler du julegaveønsker til ungerne? Så kig forbi og se Tjalfes ønskeseddel..
Julen nærmer sig med hastige skridt og jeg er så småt begyndt at kigge på hvad der skal på tjalfes ønskeseddel.

Jeg er jo enormt god til at finde tøj ønsker, ja faktisk kunne jeg lave en ønskeseddel fra Tjalfe på flere sider udelukkende med tøj. Men sandheden er jo når alt kommer til alt at drengen ikke ligefrem mangler tøj!!


Jeg har derfor besluttet at de fleste af ønskerne
På hans ønskeseddel SKAL være noget andet end tøj. Og det er faktisk lidt svært, for Tjalfe er ret svær at underholde, legetøj har bare aldrig rigtig sagt ham noget, han er en dreng der hurtigt kommer til at kede sig og netop derfor har jeg indtil nu heller ikke rigtig brugt penge på legetøj til ham.  Men lidt legetøjsønsker tror jeg nu alligevel der kommer på den ønskeseddel. Derudover kunne han godt bruge nyt spiseservice. Og mad til hans legekøkken kunne han også godt bruge noget mere af. Jeg har kigget på lekmer hvor de har et bredt udvalg af ret cool og lidt anderledes ting.
Herunder kan i se nogle af de ting som ryger på ønskelisten.Sødeste Alfons Åberg spisesæt står højt på ønskelisten herjemme.Jeg tænker at dette Lego Duplo CIRKUS måske ville kunne fange Tjalfes opmærksomhed, da han er meget vild med løver. Godt nok ligner det mere en tiger, men for ham er det nok ret ligemeget!
De her lækre kager vil passe godt i Tjalfe's nye "café" som er stillet op i stuehjørnet.
Det her Lego Duplo fotosafari er jeg sikker på at den kære Tjalfe vil elske! Han er ret besat af giraffer for tiden, og så vil han sikkert kunne genkende dyrerene og "scenen" med teltet og bålet fra hans "LEGO DUPLO" spil fra Ipaden. 


Tjalfe er pjattet med frugter, så disse ville være perfekte i hans legekøkken!

Mmmh, mmmh mmmmmhhh, siger jeg bare! De her isdesserter er vist nødt til at bo i Tjalfes køkken, man bliver næsten lækkersulten bare ved synet af dem. Desuden er han i en mindre fase hvor KNIVE er meget fascinerende, så han vil elske at skære med denne kniv.Tjalfe er tosset med Pippi, og dvd'en kører konstant herhjemme. Så han vil elske det her puslespil hvor han kan klæde hende i forskelligt tøj! 
Denne søde Mumi bluse ryger også klart på ønskelisten, jeg tænker at den vil være perfekt til at bruge som nattøj sammen med et par strømpebukser.
Den her ekspressomaskine er nødt til at bo i Tjalfes legekøkken. Synes den er så stilet og cool!
Ååååeh altså den dreng har bare så fu***** mange tæpper, men se lige hvor sødt det her Mumi tæppe er??! Og lækre tæpper kan man vel ikke få for mange af? ... pppst: den fåes også i rød!

Knægten mangler virkelig bestik! Og det her Miffy bestik er både uimodståeligt sødt og så er der KNIV med og det ved jeg bare ville give point på pluskontoen hos Tjalfe! Denne Miffy bordskåner er slet ikke til at stå for.
Jeg er begyndt at køre sort/hvid stilrent tema på Tjalfes værelse og her ville denne søde sengerand med elefanter, være ret perfekt! Den fåes i mange flotte farver

Hvordan kan man stå for det her Miffy spisesæt ??? Jeg kan i hvert fald ikke! Det er Tjalfe nødt til at have.Har forelsket mig i dette print fra småfolk! Desværre har jeg en meget stor dreng som ikke kan passe bodyer, så jeg må have fat i blusen med dette print til ham i stedet.Den her seje Racer T-shirt skal Tjalfe have til sommer. Ville gerne have haft undertrøjen med dette motiv men den var hurtigt udsolgt.Håber nogen af jer kan bruge nogle af disse fine ting til jeres børns ønskeseddel? 


Det var mest til drengene, så lige et "undskyld" til alle mødre derude med lækre tøsebørn. De har også et kæmpe udvalg af pigeting, så læg vejen forbi Lekmer..

12 kommentarer:

 1. Sikke fine ønsker han har.. :) Lego går vist aldrig af mode.. :) Kender han sangen om Giraffen Gumle? Ellers må jeg lige lære ham den en dag..
  Jeg håber I har det rigtig godt I skønne mennesker

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) nej lego blir aldrig "last year" :) nej den sang må du vist lære ham! Knus

   Slet
 2. Så mange fine ting, håber han får mange af sine ønsker opfyldt:-)

  SvarSlet
 3. Dejlige gaver til Tjalfe, håber han får dem! :) Vi har også lego på listen til Taruns føz da han kun har et lille parti som han hurtigt bygger til noget. Ellers har jeg på listen en FUB strik, børne eltandbørste, cykel, bøger, juniorseng, gynge til haven, uldnattøj, karrygul strikvest, det nye sengetøj fra roommate med elefanten. Det er mors gaveønsker! ;) Tror de vil blive glade hvis de fik pakket en slikkepind ind :) hahaha

  SvarSlet
  Svar
  1. lyder som nogle lækre ønsker til lille T. :) er spændt på om lego duplo kan fange tjalfes opmærksomhed, tror det næppe men har købt :)
   HAHAH ja med slikkepinden det ville de sgu da synes var mindst ligeså godt :D

   Slet
 4. Rigtig lækre ønsker!!! Det er jo lige før jeg ønsker det 😄😄😄😄

  Sjovt du skriver der er mest til drengene, her ville det meste være noget Liva ønskede sig, men hun har også altid leget meget med dyr, bl.a. Rigtig meget schleich dyr. Og Pippi er også sej!
  Bertil er også vild med Duplo. Han har også cirkusset 😉👍
  Han ønsker sig dog mere biler, gravemaskiner og tog. Han elsker sit Brio og får så Duplo elektrisk tog i julegaver. Ved han blir helt vimmer 😄😄😄

  Men jeg må da vidst lige ind og lure de der spisesæt, de er da nemlig bare ikke til at stå for. Alfons Åberg er dog nok bare den eneste, som vil falde i god jord, da Bertil helst vil have tallerkener med Cars eller Spiderman😳

  Og så er jeg virkelig pjatter med legemaden!!!! De mangler vidst bare ikke helt mere hihi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sgu sjovt det var først da jeg læste din kommetar at jeg indså hvor piget mange af tingene faktisk er! Jeg tænker nemlig aldrig i køn altså dreng pige når jeg køber hverken tøj eller andet til ham :D men du har helt ret der er da mange af de her ønsker så man kunne bruge til en pige også!
   Er spændt på om tjalfe kan blive optaget af lego duplo, håber virkelig. Misunder virkelig dine børns evner til at gå op i noget!
   Lille B blir da ellevild over det elektriske tog og togbanen :D
   Ja alfons sættet er sååå sødt !

   Slet
 5. Fede ønsker og meget inspirerende.....også selvom jeg har en pige:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde søde C :) er virkelig glad for at du finder det inspirerende ! Også til pigerne ;)

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt er fra lekmer.dk men det er fra sidste år så ved ikke om det længere er der :)

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..