fredag den 5. april 2013

H a p p y E a s t e r

Vil starte med at sige jer TAK for jeres meget søde og forstående kommentarer på mit sidste indlæg. Og tak for de søde ord på indlægget om vores Hummel-præmier. HAR nu endelig fået svaret jer alle på de 2 indlæg så tjek det ud ...

Påsken har været dejlig og afslappende. Tjalfe's mormor havde valgt at hun i stedet for at give ham et stort chokolade-påskeæg, ville give ham sådan et gammeldags pap-påskeæg og så selv putte noget i. Hun havde fyldt den op med chokolade, vingummier og en ret så sej lille bil, til hans samling. Han er så heldig og forkælet. Og morfar har da også været med et bette påskeæg, så her klager vi ikke... 

Da min søster og jeg var små, havde vi i vores familie en tradition, hvor Påskeharen (min mor) gemte påskeæg i hele haven og så skulle vi ud og finde dem. Det var det bedste i hele verden, og jeg kan så tydeligt huske hvor fascineret jeg var af hele ideen. Så selvfølgelig besluttede min mor og jeg for en måneds tid siden, at den tradition skulle føres videre til familiens nyeste medlem! 
Så Nullergøjen var på påske-jagt i mormors have....


 


Synes det var en succes selvom han nok var en tand for lille til at gå sådan rigtigt op i det. Men han fik da samlet æg og det var en meget nostalgisk oplevelse! 
11 kommentarer:

 1. Ser ud til I har haft en dejlig påske - skønt! Er forresten helt vild med den bluse, Tjalfe er iført på billede 2. Hvad mærke er det? Eller er den hjemmegjort?

  Godnat, Sidsel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er min mors dygtige nabo der har strikket den til ham :)

   Slet
  2. Hvor fedt - den er særiøst så CUTE!!! Er du egentlig at finde på Instagram?

   Slet
 2. Så mange nydelige bilder av dere alle tre. Du er flink til å ta bilder, og jeg liker kjempegodt de skjønne barneklær du har :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du :) Jeg elsker at tage billeder! Og børnetøj kan jeg ikke få nok af :D

   Slet
 3. Dejlige billeder fra hvad der ligner en helt vild hyggelig påske :) Bette manden ser for skøn ud og ja, man kan sgu ikke komme udenom at hans mor gør det samme ! <3

  SvarSlet
 4. Hyggelig tradition at give videre.
  Er så fascineret af smukke Tjalfe og hans overdrevet lækre garderobe. Han har så meget fedt tøj:-)
  Hvad gør du med billederne for at få den der farve de altid har? Ser så fint ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie :)
   Hihi, tak, jeg går også vældig meget op i hans garderobe :D En fra min familie har engang installeret sådan et slags filter på min mac som jeg bruger i photoshop. :/ (har ikke forstand på det ..) Men udover det, så bruger jeg meget kontrast og color balance (gul) :D Ved ikke om det var forståeligt på nogen som helst måde ?

   Slet
 5. Skønne billeder - sikke meget lækkert strik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Line :D jeg ELSKER hjemmestrik!

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..