søndag den 6. januar 2013

J u l e k o r t 2011..Er altså nødt til lige at vise jer det første julekort vi sendte ud, det er fra 2011. Resultatet af julekortet 2011 synes jeg nemlig selv blev ret så genialt. Det var også meget nemmere dengang, for jeg satte ham bare ned på gulvet, gav ham en slikkepind i hånden og vupti! (dengang kunne han nemlig ikke sige "nej moar" og bare rejse sig og gå...)

....Prøv lige og se hvor søøød og lille bitte han var!(Hvis du vil se vores julekort fra denne jul, altså 2012, så klik her)8 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle fine julekort og meget personlige. Din søde Tjalfe er bare for lækker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nanna :) jeg er også selv ret tilfreds med dem :) og ja også med ham den lækre ;)

   Slet
 2. Nåhr:)

  Får lidt kvalme af julekort med ens egne børn på (måske fordi jeg ikke gider at modtage sådan ét, soooorry...! Kommer aldrig til at sende det ud til min familie og venner) - men det dér er jo så fint!!! Det ligner jo et "rigtigt" julekort:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, griner :) kan godt følge dig lidt, men synes det er så hyggeligt at sende et kort ud når man selv har taget billedet og har gjort så meget ud af det :)
   Tusind tak for dine søde ord, det må jeg vist virkelig tage som et kompliment når det kommer fra én som HADER julekort :D

   Slet
  2. Nej nej nej - jeg ELSKER julekort! Også at lave dem!
   Men dem jeg modtager med andres børn på, hvor de har fundet et billede fra året der gik, hvor de synes at deres poder ser så skønne ud med is i hele fjæset, på en gynge eller hvad ved jeg - det er bare IKKE julekort i min optik. Og Alvin kommer aldrig til at pryde mine julekort, medmindre han ser ud som Tjalfe gør her:)
   Og man ser tydeligt hvor meget du har gjort ud af det, de er SÅ flotte fra begge år!

   Slet
  3. Haha, i get it ;)

   Tusind tak :D

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..