torsdag den 17. januar 2013

Om gensyn, gamle veninder og tandpine...


Nogle af jer har sikkert bemærket at jeg den sidste uges tid har været lidt fraværende her i blogland. Det skyldes en forfærdelig tandpine og en smertefuld men dejlig weekend!

Da jeg var ung gik jeg på efterskole. En efterskole for dansere. Ja det er ikke til at se det hvis man ikke lige ved det, men jeg har danset i 14 år. Jeg elskede det og levede og åndede for det dengang. Derfor gik jeg 2 år på den fantastiske danse-efterskole i Hoptrup (næsten nede ved grænsen.) Men jeg havde også mange andre drømme. Den ene af dem var at blive mor. Det blev jeg og jeg har desværre ikke danset siden. 
Mine efterskoleår var de 2 mest spændende år i mit unge liv. En oplevelse alle burde have og jeg synes nærmest efterskole burde være obligatorisk! Jeg fik dengang nogle rigtig søde veninder. Vi var 5 piger der altid gik sammen. Men efter opholdet på efterskolen ebbede venskabet til de 4 af dem ud. Den ene har jeg set lige siden og er en af mine bedste veninder. De andre har jeg stort set ikke haft kontakt med siden. (udover FB..)

For nogle mdr siden foreslog de at vi alle skulle ses igen. Som i gamle dage. Jeg havde egentlig ikke forventet at det ville blive til noget. Regnede faktisk med de stort set alle ville melde fra inden vi nåede d.11. januar. Men det var ikke tilfældet. Og heldigvis for dét! 

I fredags kom de så helt fra København, Fyn og Sønderjylland. 
Der var sket så meget siden sidst vi sås. Og sidst vi kendte hinanden. Ja jeg var jo blevet mor i mellemtiden. Det var virkelig fedt og underligt at se dem efter 5 år og overraskende nok var de ligesom dengang og vores weekend sammen var rigtig hyggelig. Det var nærmest som "dengang." 
Desværre havde jeg voldsom tandpine og var på morfin hele weekenden. Puha det var slemt. Var fra fre-mandag, nødt til hver 6. time at tage 2 ibumetin, 2 panodil og 1 morfin, for bare at tage toppen af smerten!!
Det har efterfølgende resulteret i en ulækker tandlægeregning på 3600,- 
FØJ jeg synes de hersens tandlæger er feje med deres priser!


'

Her får i lidt billeder fra vores weekend med masser af god mad, snak og flashbacks...

Tjalfe skulle lige sluge at der skulle bo så mange fremmede piger i "hans hus," men han blev ret vilde med dem og har efterfølgende spurgt efter dem utallige gange. Så kalder han "piiiiger...?"

Om lørdagen sov Tjalfe hos sin morfar for første gang og det lød til at have været en succes! 

Takker 
Kisse, Monti, Lotte & Jenny (som ifølge Tjalfe hed Lala & Dennis... haha
-for en dejlig weekend, som forhåbentlig skal gentages i fremtiden!
2 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud:) Det er så skønt, når man formår at holde kontakten, for den ebber jo som regel ud, når 'hverdagen' indfinder sig.
  Øv med tænderne - og ja, de der priser?! Det er jo vanvittigt at det kan være så dyrt! Her hvor vi har skulle spare sammen til behandling, har vi simpelthen prioriteret, så kun Fyrsten har rundet tandlægen, hvilket vil sige, at jeg ikke har været til tjek i over 2 år. Ku' være man snart sku' en tur forbi ham pengeslugeren....

  SvarSlet
 2. Det ligner en skøn weekend med lækker mad, smil og gode grin!
  Skønt med et dejligt gensyn!


  God weekend!

  SvarSlet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..