tirsdag den 1. marts 2016

51/52 - En oplevelse for livet !!
Et portræt af en spændt dreng der er på vej ud af døren for at tilbringe aftenen med sin mor på en helt speciel oplevelse....

Brødrene Løvehjerte bogen har fået en stor plads i Tjalfes hjerte og har "fyldt" meget herhjemme. Og jeg skal nok ellers love for at jeg havde en lykkelig dreng, da han åbnede sin kalendergave og der lå to billetter til forestillingen "Brødrene Løvehjerte" på Aalborg teater! 

Det var rent held og helt tilfældigt at jeg, da vi var i gang med at læse bogen, fandt ud af at forestillingen skulle spilles på Aalborg teater. Hvor heldig har man lov at være?? - og virkelig  pudsigt når vi var i gang med bogen. 
Jeg skyndte mig at købe billetter og har glædet mig i flere måneder til det skulle blive december så jeg kunne give billetterne og overraske ham. Det var så godt nok Pusling, nissen, der fik alt credit, men pyt. 

Tjalfe var vild med teaterstykket og genkendte alle replikker osv, og han var ikke bleg for at kommentere på ALT under forestillingen.. haha så pinligt! Han tænkte højt "Nå hu var godt nok sur hva"... "Nå så det gjorde han"... Og gentog replikkerne.. Men synes ellers han var dygtig til at være med og folk grinede heldigvis bare når han kom med kommentarerne ind i mellem.. han var den mindste derinde.
 Da jeg ringede og bestilte billetterne havde jeg nær ikke fået lov at bestille fordi hun synes 4 år var alt for lille, fordi det var en barsk fortælling og der var meget høje lyde, det var uhyggeligt og folk slås og døde osv og der havde været 8 årige børn der var blevet så bange at de begyndte at græde eller måtte gå ud. De anbefalede vist fra 7-8 år og opefter, men han kendte den jo og jeg kender ham godt nok til at vide at han ikke ville blive bange. 

Jeg er glad for vi tog afsted. Han var tilfreds med det hele UNDTAGEN skuespillerne for han syntes ærligt talt at det for for dårligt at det ikke var de samme skuespillere som spillede Jonathan og Tvebak i filmen!!!

Men det var en fantastisk forestilling! 
Tusind tak til Aalborg teater for at give min søn en oplevelse for livet!"A portrait of my child, once a week, every week in 2015" 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..