onsdag den 15. oktober 2014

ALDRIG har jeg været så skuffet!!

Jeg må inddrømme at det bestemt ikke var denne overskrift jeg havde forestillet mig. 


Allerede i Januar da jeg så at "Den lille havfrue" ville få premiere som musical, gjorde jeg mig mange tanker om, om vi mon skulle tage ind og se den. 

Tjalfe ELSKER filmen. Jeg elsker filmen, jeg mener come on, min søn er opkaldt efter den film, altså efter Kong Triton! Faktisk har han set "Den lille havfrue" meget mere end "Rapunzel" i løbet af det sidste halve år, og det siger ikke så lidt...

Tjalfe går op i Ariel og i filmen i det hele taget, på samme måde som (mange) andre drenge går op i biler osv. Og netop derfor synes jeg det var en oplagt mulighed for os. 
Dog har vi aldrig været i teateret og det er ikke noget jeg nogensinde i min vildeste fantasi havde troet at jeg ville bruge "så mange penge" på. Vores penge bliver normalt brugt på alt muligt andet. Desuden så har han før i tiden været svær at have med nogen steder og jeg vidste ikke om det her eventuelt ville ende med at blive "penge ud af vinduet." 
Men lige præcis denne forestilling havde en helt speciel betydning for os begge og det var noget jeg kunne mærke at jeg havde lyst til at satse på. 

Fordi jeg er enlig mor og studerende, sidder vi ofte ret stramt i det og der er ikke altid plads til at lave alt muligt som koster, men det betyder virkelig meget for mig at jeg har muligheden for en gang i mellem  at gøre sådan noget her. Jeg håber at han engang vil tænke tilbage og tænke at det godt kan være at hans mor ikke havde mange penge og at hun var alene om at få tingene til at spille, men at jeg gjorde mit bedste for at give os nogle gode oplevelser sammen. 
Jeg håber at han aldrig kommer til at føle at han har manglet noget i sin barndom, selvom han kun har mig. Min veninde Sofie vill rigtig gerne med ind og se den så vi besluttede os for at gøre det.
Vi bestilte allerede billetter i sommers og sørgede for at få nogle rigtig gode pladser helt oppe foran. 
Det løb op i 1000 kr for billetterne til Tjalfe og jeg, så forventningeren var store!


Og så har vi ellers gået og glædet os i lang tid og talt dage. Vi har snakket meget om det og fået det kørt op til noget vildt stort. Jeg ved ikke hvem der glædede sig mest.. mig eller Tjalfe ?


I søndag kom dagen ENDELIG hvor vi skulle i teateret. 
Det har krævet en del planlægning. Både fordi Sofie bor i Århus og skulle forbi og hente os. Men også fordi forestillingen var i Fredericia, hvilket ligger 2 timers kørsel fra der hvor vi bor. 
Desuden startede forestillingen først kl 18, hvilket er det tidspunkt hvor Tjalfe plejer at komme i seng på (ja han sover tidligt) - så vi skulle både nå at køre 2 timer, spise en form for aftensmad OG håbe på at Tjalfe ikke blev for træt! (og nå ja så var det jo på en søndag så han skulle op og i børnehave næste dag)

Turen derned gik okay. Vi var alle 3 fulde af forventning og Tjalfe var ellevild og glædede sig mere til det her end til julemanden kommer! Vi kørte hjemmefra allerede kl 15, så vi var sikre på at kunne nå derned, samt forbi McDrive på vejen. 


Endelig var vi fremme. Vi parkerede 10 m fra indgangen og var i okay god tid, så der var lige tid til en SELFIE inden det gik løs. 


Den SELFIE nåede bare aldrig på Instagram. 
For da Tjalfe havde råbt "Moooar hvornår må vi gå ind, er det nu??" for 117.gang, og jeg endelig svarede "Ja NU er det NU, kom…" blev vi stoppet af en dame på gaden som sagde:

"Er i på vej til forestillingen med Den lille havfrue?"

Vi svarede at det var vi, og jeg tænkte, øh ja og hvorfor fanden spørger du…

Hun svarede:

"Nå men så kan i godt køre hjem igen.."

Jeg fattede ikke en skid.. Som i overhovedet ikke.. 

"Forestillingen er aflyst" sagde hun så!

SAY WHAT?? Øh hvaaad? Den skal jeg lige ha' en gang til.??!
Der gik LÆNGE før jeg fattede det. Og jeg tror jeg sagde 5 gange til hende:

"Ej, er det for sjov"
"Du laver sjov ik?"
"Hvad?" "Jamen ej det mener du ikke vel?" "Er det for sjov eller ej det er ikke rigtigt vel?" 
"Du tager pis på os? "

Desværre var det ikke en joke. Det var helt og aldeles rigtigt. 
En af skuespillerne var blevet syg. Wtf.. 

Tjalfe blev så ked af det og skuffet og han forstod slet ikke hvad der foregik og hvorfor vi ligepludselig ikke skulle ind alligevel? Jeg var så skuffet. RASENDE. Tom for ord. Både Sofie og jeg var helt vildt skuffede og stod længe og gloede ud i luften.

Jeg synes det er SÅ dårlig stil! At man ikke ringer eller skriver rundt til folk og advarer om dette inden de møder op. Helt ærligt? Vi var fandeme kørt hjemmefra 3 timer før for at nå derned. Der var folk som var kommet helt fra København. Det er fandeme ikke okay!Om mandagen ringede jeg og fik ændret vores billetter til en anden dato. 
Men nu skal vi så bare sidde på nogle meget dårligere pladser til SAMME PRIS. 

Jeg er stadig ked af det og skuffet. 
Også selv om vi (forhåbentlig) skal ind og se forestillingen d.25. oktober..
2 kommentarer:

  1. Tænker: man kan ikke blive skuffet over noget man ikke har set ;-)
    Men hvor ærgeligt for jer! Mon ikke du lige ringer derned og tjekker vedr. evt. aflysning INDEN I kører af sted den 25/10 ... Fortsat god efterårsferie!

    SvarSlet
  2. Ej hvor lyder det bare træls.. Jeg håber i får en god tur den 25. Og at der ikke kommer flere aflysninger :)

    SvarSlet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..