fredag den 14. februar 2014

Kom indenfor i vores hjem og se vores galleri
Nu er det ved at være længe siden jeg har "budt jer indenfor" i vores hjem. 
Så i har endnu ikke set vores "foto-galleri," hvilket jeg længe har lovet flere af jer at poste på bloggen.
Og eftersom jeg lavede vores billedvæg for mere end et år siden, så er det vist på tide at vise resultatet frem. Jeg er personligt meget glad for billedvæggen, som altså ikke er en lille én af slagsen med sine 
mål på 2,20 m x 2,70 m.  
Det var enormt svært at udvælge "så få" billeder ud af de mange billeder jeg tager. Men jeg elsker ideen om at udstille mine bedste og mest betydningsfulde "kunstværker" i vores hjem og holde det 100% sort/hvid med mulighed for at udskifte billederne med tiden. Tjalfe og jeg nyder at gå og kigge på den og snakke om personerne på billederne, som selvfølgelig er de mest betydningsfulde personer i vores liv. F.eks har det været rart for Tjalfe at kunne pege og snakke om mine 2 veninder fra henholdsvis København og Fyn, da han ikke ser dem så ofte og derfor har glæde af at holde minderne om dem ved lige. 
Desuden elsker vores gæster at kigge på de her vægge og det er altid det der får folk til at måbe mest når de træder ind i vores hjem. Folk komplimentere altid vores lille galleri og siger at det mest imponerende er størrelsen på billedvæggen og på selve fotografierne og så dét at alle billederne er "gode" billeder. 

Fotografierne er lamineret og sat i Ikea rammer hvor glasset er taget ud, hvilket giver en fed effekt uden genskær og refleksion fra lyset og dagslyset. Desuden er den lille væg skrå og det giver også en rigtig god effekt. Synes personligt ikke det er pænt med glas i rammer, da det ødelægger selve billedet og da billederne her er lamineret kan de virkelig tåle meget, også fedtede fingre..

Jeg har som sagt haft den i over et år nu, og går og drømmer om at udskifte nogle af billederne. Både fordi jeg er blevet en del dygtigere til at fotografere og fordi Tjalfe er blevet ældre og det ville være rart at der var nogle billeder som lignede ham mere, sådan som han ser ud nu. 

Men det må vente lidt -desuden vil jeg have svært ved at vælge nogle af disse fra..


12 kommentarer:

 1. Whauw...

  Jeg drømmer lidt om sådan en fotovæg herhjemme, problemet er bare at jeg bestemt ikke er lige så god til at fange fantastiske billeder som dig :0(
  Eller også har det noget at gøre med jeg kun bruger mobilkammera???

  Anyways - Det ser virkelig godt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind mange tak Elisabeth! Det gør selvfølgelig en forskel for helheden på fotovæggen om billederne er gode :) men først og fremmest skal du nok lade være at bruge mobilkameraet :P :D

   Slet
 2. Er vild med væggen.. Man kan da ikke andet end blive glad ved hver dag at gå og kigge på alle de dejlige mennesker man har i sit liv og da så især når de er foreviget af så dygtig en fotograf som dig selv.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak hvor er du sød Sofie <3 vi er meget glade for den !

   Slet
 3. Bare så flot og imponerende!!!! Kan godt huske hvor overvældet jeg var over at se væggen irl, da jeg var forbi for at hente ting jeg havde købt af dig!
  Love it<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind mange tak søde Pernille :* De fleste bliver overvældet over den, og vi er meget glade for den! :) Og det var hyggeligt at møde dig irl <3

   Slet
 4. Hvor ser det lækkert ud! Vi har også altid haft fotovæg herhjemme - dog i farver og med mindre billeder, men det er en herlig ting og skønt at nyde de mange gode minder :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mirjam :) Ja fotovæg er en dejlig ting som gør ens bolig mere hjemlig !

   Slet
 5. Smuk og inspirerende billedvæg. Dejligt at den er holdt i sort/hvid da deet giver mere historie og man kan kigge på billederne igen og igen uden at blive træt af dem.

  Det er så fedt at du har billedvæggen lige ved dit spisebord så man rigtig kan nyde den hver dag!

  Har aldrig tænkt på at laminere billederne først og fjerne glasset, det var da en fed idé. Laminerer du selv eller får du det gjort i butik ? Jeg har nemlig nogen store størrelser fotos og dem synes jeg ikke lige kan være i maskinen :) knus

  SvarSlet
  Svar
  1. TUSIND tak for din kommentar Jana <3
   Ja det var netop derfor jeg synes det var bedst i sort hvid :)
   Og ja den hænger et sted hvor vi kan nyde den hver dag!

   Jeg får det gjort professionelt i en butik, det er ikke lamineret på samme måde som i sådan en lamineringsmaskine man selv kan købe. Det er ligesom når du får taget professionelle billeder hos en fotograf. Jeg kan fortælle dig hvor jeg får det gjort hvis du skal have lavet noget. ;)

   KNUS

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..