søndag den 5. januar 2014

A portrait of my child, once a week, every week, in 2014Jeg har tænkt mig at hoppe med på projekt 52 i 2014. Jeg synes virkelig ideen er fed, et billede af ens barn, en gang i ugen, hver uge, i et helt år. 

Jeg elsker jo at lege med mit kamera så det her er lige en udfordring for mig!

Jeg kunne læse at nogle bloggere er meget trætte af denne lille blogleg og at det faktisk kan irritere folk nok til at de trykker "unfollow" hos dem der laver de her ugeportrætter på bloggene. Jeg ville være ked af hvis jeg mister nogle af mine søde læsere pga det men min holdning til det er at man jo selv bestemmer hvilke indlæg man klikker ind på, for at læse eller se. 
Det samme gælder på facebook hvor jeg også kan korse mig over bestemte personer som bare altid skriver ligegyldige statusopdateringer eller ligger billeder ind af deres kæledyr, men så kan jeg jo HELDIGVIS bare scrolle videre hvis jeg ikke gider at glo på det -lige så vel som at alle mine facebook-venner som er ved at brække sig over billeder af Tjalfe, jo bare kan lade være med at klikke ind på de billeder jeg ligger op. 

Der er også bloggere jeg eeeeelsker at følge her i blogland, hvis indlæg jeg ikke læser hver gang. Det kan være jeg springer over hvis deres overskrift hedder "sponsoret indlæg" eller bare refererer til noget jeg personligt finder uinteressant. 

Jeg skal i hvert fald nok kalde alle de indlæg som er en del af mit 52 projekt, for "52" så alle har en chance for at undlade at kigge med hvis de bare ikke magter de der ugebilleder, for det synes jeg er helt fair at man ikke gider at glo på hver uge, resten af år 2014. Her er 1/52


 Tjalfe, meget opslugt af sin yndlingsfilm 

6 kommentarer:

 1. Netop Tjalfe kan jeg ikke blive træt af ! Og selvfølgelig følger jeg med hos dig. Elsker dine billeder. Er enig med dig - der er bare nogle bloggere hvor det fylder FOR meget - og hvor lysten til at følge så er forsvundet - det var ikke ment som "deltager du - så smutter jeg". Hvert fald ikke i alle tilfælde. Og glæder mig til at have dig tilbage i blogland!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Anne-Sofie! Er da glad for du ikke kan blive træt af Tjalfe :) Men helt ærligt så kan jeg altså godt forstå dig mht det projekt 52, så du skal ikke "undskylde" eller hvad man nu siger, for ved godt hvad du mener ;) Jeg lover desuden at det ikke kun bliver projekt 52-indlæg her på min blog ! :D er meget glad for du følger med her hos mig!
   Knus Meena

   Slet
 2. http://detlilleblahus.blogspot.dk/2014/01/et-billede-af-mitmine-barnbrn-hver-uge.html

  SvarSlet
 3. Dejligt - jeg vil glæde mig til at se 52 billeder af Tjalfe. Har slet ikke opfattet at nogle er meget trætte af denne "blogleg" og har det slet ikke sådan selv. Jeg synes derimod at det er nogle fine portrætter der kommer ud af det rundt omkring.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre :) Jeg synes også det er nogle fede og anderledes portrætter der kommer ud af det og glæder mig til at se tilbage på Tjalfes om et år. :)
   Knus

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..