fredag den 21. december 2012

..i aften har Tjalfe fået pizza... og dame på!


.... hende der Josefine var altså ikke til at stå for!Ja i aften har vi haft den bedste og mest hyggelige aften jeg længe har haft. Vi havde nemlig inviteret Maria fra mit studie og hendes skønne datter Josefine, på besøg. Og det skulle vise sig at være en succes! 

Jeg har ikke den store omgangskreds og har ingen veninder med børn. Det kan godt gå hen og blive sådan lidt ensomt en gang i mellem. Både for Tjalfe og jeg. 
Så idag var første gang vi har haft en "playdate." 
Vi handlede ind til hjemmelavet pizza så ungerne kunne indrages i madlavning. Det var en virkelig fed følelse at se ens søn lege med et andet barn. Eller dvs de skulle lige se hinanden an og Tjalfe skulle lige pludselig tage stilling til hvad der var hans og om han havde ejerfornemmelse over hans legetøj osv. Og DET havde han! Men de to skal nok komme godt ud af det med hinanden... 


...De hyggede sig med at pynte pizza'en, det er én ting der er sikkert! 

Og en ting de ku' blive meget enige om, var at det var sjovere at spise den dersens pizzatopping i stedet for at putte den på pizzabunden!!! Og nå ja, det der med at Tjalfe har fået dame på:
... det er ikke helt rigtigt. Men han fik et ret stort crush på Josefines mor! Han charmede sig ind hos hende og gjorde sig rigtig til... 


Jeg har haft en skøn aften og går i seng med en dejlig følelse af hvor skønt det er at dele tankerne med en fantastisk mor til en vidunderlig lille pige som jeg åbenbart har meget tilfælles med. Og jeg glæder mig til at lære dem begge bedre at kende. For det er i hvert fald ikke sidste gang vi har haft en PLAYDATE! 4 kommentarer:

 1. det lyder da som om i har haft en god dag :) og sikke nogen gode billede :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej frøken sørensen :)

   Ja vi havde en dejlig dag, tusind tak!

   Slet
 2. Det er altid dejligt at se ens barn lege med andre børn og derved se deres udvikling og følelser komme frem. Når du siger dit studie, fotograferer du så ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :) Ja det er skønt at se dem med andre :) Nej desværre ikke fotograf udd. selvom det er det jeg drømmer om :) Det er en fra min klasse. :)
   Men fotograferer meget i min fritid, tjalfe har måtte stå model til mange skøre ideer :D

   Slet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..