torsdag den 10. april 2014

15/52 (om et fantastisk billede og en dreng der både kan flyve og vil vinterbade!)

Åh jeg elsker simpelthen det her billede!
 Jeg synes at fotografiet er så smukt og jeg får faktisk et sug i maven, når jeg kigger på det! ....(uden at lyde voldsomt selvfed selvfølgelig..) 

Vi var ude og få en omgang kold, frisk luft ved Skive Strand. Han elskede den bro og det vand. Og han ville bare så gerne lige kigge ud over kanten og spurgte, om han ikke måtte svømme. Og nå ja, så troede han også han havde både vinger og magiske kræfter og råbte "se mor, jeg kan flyve!" Han faldt ikke i, bare rolig.. 
….det gjorde han så senere, eller det vil sige jeg nåede at gribe ham inden han hoppede i, fra badeplatformen, for han ville da skide på at vejret den dag, var mere beregnet til flyverdragt, end til udendørs badning.. Det her billede er smukt. 
….Og det her billede siger i øvrigt ikke så lidt om ham af min."A portrait of my child, once a week, every week, in 2014." 

7 kommentarer:

 1. Wau.. vildt billede!! Ser helt kunstigt ud med de farver og klarhed - kan godt forstå du er glad for det. Var det ikke noget, at få det forstørret til væggen? ;)

  Påskekram Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde :) Jeg ville VILDT GERNE have det forstørret på lærred! Problemet er bare at vi har så mange billeder at der ikke er mere væg at ta' af :D

   Go påske

   Knus Meena

   Slet
  2. hi hi.. nej det er også problemet her hjemme - der er ikke plads til alle de lækkerheder ;0)

   Slet
 2. Wow! Et helt igennem fantastisk billede! god weekend. Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind, tusind tak Pia! Er også vild med det :)
   Kh Meena

   Slet
 3. Det er virkelig et fantastisk billede!

  SvarSlet

Bare rolig ..

Der er mange andre indlæg!
TRYK på ÆLDRE INDLÆG her ovenfor ..